نحوه کاهش دادن اظطراب دانش آموزان پایه سوم در درس حرفه وفن

نحوه ی کاهش دادن اظطراب دانش آموزان پایه سوم در درس حرفه وفن
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30

نحوه کاهش دادن اظطراب دانش آموزان پایه سوم در درس حرفه وفن

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

نحوه ی کاهش دادن اظطراب دانش آموزان پایه سوم در درس حرفه وفن

فهرست مطالب

چكیده:. 3

کلید واژه :. 3

مقدمه:. 4

توصیف وضیعت و بیان مساله: 5

تعریف کلید واژه ها:. 5

اضطراب چیست؟. 5

نگرانی چیست؟. 6

جمع آوری اطلاعات شواهد 1 :. 7

مشاهده ی رفتار دانش آموز در کلاس درس: 7

مصاحبه با دوستان: 7

مصاحبه با دیگر دبیران محمد: 8

مصاحبه با والدین محمد: 8

مصاحبه با خود محمد:. 9

مطالعات تحقیقات گذشته :. 10

اضطراب حرفه و فن چیست ؟. 10

چگونه اضطراب حرفه و فن دانش آموزان افزایش می یابد ؟. 11

تجزیه تحلیل و تفسیر داده ها :. 12

الف) عوامل محیطی. 12

1- فشارهای والدین :. 12

2- شیوه آموزش دبیر :. 12

3- محتوی كتاب های حرفه و فن :. 13

4- تجارب منفی :. 13

ب) شیوه های اشتباه آموزش حرفه و فن. 13

1) تأكید بر سرعت در پاسخ گویی :. 13

2) نداشتن درك درست از كاربرد حرفه و فن در زندگی :. 13

پ) عوامل فردی. 14

1) كاهش اعتماد به نفس :. 14

2) احساس ضعف و كمبود :. 14

یافته های علمی. 15

● نشانه های استرس. 16

▪ نظریه های روانکاوی: 16

▪ نظریه های رفتاری: 16

انتخاب راه جدید موقتی :. 18

اجرای راه حل و نظارت بر آن :. 20

گردآوری اطلاعات ( شواهد2 ). 22

ارزشیابی تأثیر اقدام جدید و تعیین اعتبار آن :. 23

پیشنهادات. 24

منابع :. 25

چكیده:

پژوهش نشان داده است كه عامل بسیاری از موارد اضطراب در دانش آموزان در جو عمومی مدرسه و كلاس درس است كه با اصلاح روش تدریس ، در ارزیابی و ارزشیابی قابل تضعیف می باشد.

و اما پژوهش حاضر در مورد محمد دانش آموز پایه سوم راهنمایی است كه دچار اضطراب در كلاس و به خصوص در درس حرفه و فن است كه پس ازبرخورد با این مسئله به جمع آوری اطلاعات از منابع گوناگون و استفاده از تجربیات افراد متخصص پرداخته و بعد آن ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و سپس با ارائه راه حل هایی به بهبود و كاهش اضطراب او پرداختم.

کلید واژه :

اضطراب – نگرانی – دانش آموز – پایه سوم راهنمایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *