گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهی پونل

گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهی پونل در 15 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهی پونل

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهی پونل در 15 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه بنده در مورد كارخانه تن ماهی پونل می باشد . كه واقع در استان گیلان ،30 كیلومتری شهرستان انزلی شهری به نام پونل می باشد .

شركت پونل یكی از هفت شركت زنجیره ای pounel group است كه فعالیت خود را از سال 68 آغاز كرده و در ابتدا با پرورش شاه میگو و سپس با تولید كنسرو خوراك ، كنسرو ماهی در روغن زیتون ، كنسرو رژیمی ، كنسرو ماهی در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه میگو به كشورهای آلمان – هلند – امریكا و سایر كشورهای مجاور مشغول به فعالیت است .

البته هم اكنون نیز گروه R&D ( تحقیق و توسعه ) در حال مطالعه طراحی جدید است كه بزودی تولید سوسیس و كالباس پونل نیز آغاز شود .

تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه در ابتدای تولید یعنی در سال 68 بیست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل 120 نفر می باشد . كه تعداد 40 نفر از این افراد دارای مدرك كارشناسی و كارشناس اعم از فنی و اداری و آزمایشگاه و غیره می باشد . و 20 نفر دیگر از این افراد دارای مدرك فوق دیپلم كه در تولید و انبار داری و قسمت فروش مشغول به كار می باشند و 60 نفر دیگر این افراد نیز دارای مدرك دیپلم و زیر دیپلم می باشند كه كارگران واحدهای مختلف محسوب می شوند و كلاً 80 نفر از این افراد در بخش تولید فعالیت می كنند كه متوسط سابقه كارشناس 10 سال و متوسط سابقه كاگران در حدود 15 سال می باشد .

اطلاعات فنی كارخانه

1- ظرفیت سردخانه زیر صفر ،60تن می باشد .

2- ظرفیت دیگهای بخار 2 عدد دیگ 3 تنی Fire tube

1 عدد دیگ 2 تنی Fire tube می باشد .

3- چهار عدد دستگاه لینگر در بندی كنسرو وجود دارد .

4- ماكزیمم توان دربندی هر دستگاه در یك دقیقه 50 عدد قوطی می باشد.

5- قدرت برق این كارخانه 250 كیلو وات می باشد .

6- تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه 120 نفر می باشد كه تفكیك این نیروها در هرواحد به صورت زیر می باشد :

در قسمت تولید 80 نفر – نگهبانی 8 نفر – اداری 12 نفر – فنی 12 نفر – و قسمت انبار نیز 8 نفر مشغول به كار می باشند .

7- یك شیفت در روز در حال تولید می باشند كه هر شیفت كاری 8 ساعت می باشد.

8- تعداد تولید روزانه30000 قوطی در روز است ولی ظرفیت اسمی تولید كارخانه 50000 قوطی است .

9- مصرف ماهی ورودی به كارخانه نیز 15 تن در هر روز می باشد .

توضیح كامل روند تولید

ابتدا ماهی خام در ورودی سالن تولید شماره 1 ( كه در تصویر layout كارخانه مشخص شده است ) توسط دستگاه های برش A قطعه بندی می شود و سپس در مرحله بعد در اتاق پخت اولیه شماره 2 توسط فشار بخار اتاقهای استیل پخت قسمت b پخته می شوند.

با این وجود هر عدد قوطی كنسرو با در نظر گرفتن مواد اولیه و هزینه های فوق 900 تومان برآورد می شود كه قیمت فروش هر قوطی كنسرودر بازار 1200 تومان است .

بنده باانجام دادن این تحقیق توانستم دو پیشنهاد به مسئولان شركت تن ماهی پونل بدهم ( البته باراهنمایی های استاد عزیز و ارجمند )

1- پیشنهاد اول اینكه دستگاه پر كن قوطی این شركت توانایی پر كردن فقط 40 عدد قوطی رادر دقیقه دارد كه اگر از دستگاهی ( كه در بازار نیز وجود دارد ) كه توانایی پر كردن 160 عدد قوطی را در دقیقه دارد را خریداری نمایند . مقرون به صرفه می باشد و تولید نیز در زمان كمتری انجام می شود در این صورت مشكل عدم تناسب ظرفیت نیز از بین می رود .

2- پیشنهاد دوم بنده ، برای كاهش مشكلات عبور و مرور در داخل سالن تولید و كاهش زمان انتقال مواد و حتی افراد از جمله مهندسین و كارگران شركت بود . كه سالن تولید این شركت به صورت ( L ) شكل است كه اگر این سالن ها به صورت موازی باشند مشكلات انتقال بار و … بر طرف خواهد شد .

البته مدیر عامل شركت در مورد بند یك به صورت فوری دستور را صادر فرمودند . در مورد پیشنهاد دوم باز هم موافق بودند اما به علت زمان زیادی كه تعمیر سالن تولید احتیاج داشت تا به صورت موازی ساخته شود انجام نگرفت ولی گفته شد كه در ساخت سالنهای دیگری كه قرار است در تابستان سال آینده انجام شود این مورد را حتماً در نظر خواهند داشت و اجرایی می كنند .

نیروی كار آمد و متخصص – آموزش ضمن خدمت – كنترل نقاط بحرانی تولید – اجرای ضوابط دقیق ایمنی – اجرای برنامه P-M و غیره از عوامل بهبود كیفیت تن ماهی پونل شده به طوریكه این شركت گرانترین با كیفیت ترین محصول رادر بازار عرضه می كند .

كه به عنوان مثال می توان به افتخارات و كسب عنوانها و گواهینامه های این شركت در سال های اخیر اشاره نمود :

این شركت در سال 82 به عنوان صادر كننده نمونه كشور انتخاب شد . مدیرعامل این شركت در سال 83 به عنوان كارآفرین نمونه در كشور و همچنین این شركت موفق به دریافت گواهینامه های متعددی از جمله:

در سال 78 موفق به اخذ گواهینامه HACCP ( ایمنی مواد غذایی )

در سال 79 موفق به اخذ گواهینامه ISO9001 ( كیفیت )

در سال 79 موفق به اخذ گواهینامه ISO1400 ( محیط زیست )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *